Опрема за производство на пченичен скроб Машини за преработка на пченичен скроб

Вести

Опрема за производство на пченичен скроб Машини за преработка на пченичен скроб

Опрема за производство на пченичен скроб, машини за преработка на пченичен скроб, комплетна опрема за глутен во прав од пченичен скроб и линија за производство на пченичен скроб.

Процес на опрема за производство: опрема за прекин на пченичен скроб, полумеханизирана опрема за пченичен скроб, отворени и други традиционални процеси. Опремата за производство на пченичен скроб е комплетен сет на опрема за пченичен скроб на Zhengzhou Jinghua Industrial Co., Ltd. скроб, без пена во процесот и висока стапка на екстракција.

Анализа на процесот на протокот на опремата за производство на пченичен скроб: суровини-миење глутен-одвојување кашеста маса → отстранување на песок → десок → рафинирање → дехидрација → сушење → пакување → складирање.

Модел: 5 тони опрема за пченичен скроб дневно, 10 тони опрема за пченичен скроб дневно, 20 тони опрема за пченичен скроб дневно, 30 тони опрема за пченичен скроб дневно, 50 тони опрема за пченичен скроб дневно, 100 тони опрема за пченичен скроб дневно, 200 тони опрема за пченичен скроб дневно.

Проект за целосна услуга

1. Компанијата им обезбедува на корисниците цртежи за изградба на сушење, е одговорна за инсталација и пуштање во работа и ги обучува техничките оператори. 2. Нашата компанија дава шестмесечна гаранција за опремата, долгорочно одржување и долгорочно снабдување со резервни делови. 3. Можеме да произведуваме опрема за сушење од различни категории и различни резултати според потребите на корисниците. 4. Нашата компанија го следи деловниот принцип на квалитет и прецизност. Целата опрема е умно дизајнирана, добро изработена, лесна за ракување, безбедна и сигурна, заштедува енергија и заштедува јаглен, автоматска контрола на температурата, долг работен век и е многу погодна за мали и средни преработувачки претпријатија или земјоделци за сушење разни лековити материјали, цвеќиња и зеленчук.

abee0f5febc452b007cb175ab902823


Време на објавување: 28.08.2024